Kan du berätta mer om Lägenhetsbyte.se?

Lägenhetsbyte.se lanserades 2004 och är idag Sveriges största tjänst för bostadsbyten. Vi erbjuder en mötesplats tillgänglig för alla som av olika anledningar är i behov av att byta sin bostad. Med vår hjälp har tusentals personer över hela Sverige hittat sitt nya hem och vi drivs av visionen att hyresmarknaden ska vara öppen och transparent. Vi arbetar aktivt med att motverka svartbyten på hyresmarknaden med hjälp av vår tjänst ”Bytesansökan” där vi hanterar hela bytesprocessen för hyresvärdar och privatpersoner. Vår ambition är att ge varje medlem möjlighet att hitta sin nya drömbostad - snabbt, tryggt och enkelt!

Vad hoppas ni få ut av ert medlemskap i BIM Alliance?

Vi ser fram emot att träffa likasinnade företag som precis som vi vill utveckla, digitalisera och förbättra bostadsmarknaden för både individer och företag. Vi hoppas kunna bidra till givande dialoger och hitta synergier med andra medlemmar i BIM Alliance.

Vilka frågor tror du att ni vill engagera er i inom BIM Alliance?

Vi brinner för digitalisering framförallt inom förvaltning, därför vill vi engagera oss i Intressentgrupp förvaltning. Vi är mycket nyfikna på att se hur vi kan bidra till gruppen och hur vi kan lära oss av andra medlemmar. Utöver förvaltning är vi intresserade av frågor som gäller mjukvarustandarder.

Vi välkomnar Lägenhetsbyte.se till BIM Alliance!