Börjar:
Slutar:
Plats:
Svenskt Näringsliv, Navigationsgatan 1 A
Ort:
Malmö

BIM-frukost

Höstens frukostmöten inleds med ett frukostmöte i Malmö, som ett samarrangemang mellan Installatörsföretagen, Sveriges Byggindustrier och BIM Alliance.

Förutom en redovisning av det pågående projektet ”BIM och digitalisering för små och medelstora entreprenadföretag” blir det en presentation av hur BIM och digitalisering effektiviserar byggskedet av pågående ombyggnader på Skånes Universitetssjukhus i Malmö.

Workshop i Malmö 4 september

Efter frukostmötet ovan erbjuds representanter för små och medelstora entreprenadföretag inom bygg- och installationsområdena att medverka i en fördjupande workshop om hur företag av denna typ kan effektivisera sitt arbete och stärka sin konkurrenskraft med BIM och digitalisering. Deltagarantalet är begränsat och företag som inte ingår i huvudmålgruppen kan delta i mån av plats.

Detaljprogram för workshopen kommer att presenteras senast i augusti, och läggas ut här på bimalliance.se. Det går redan nu att anmäla sig här nedan. Detaljprogrammet kommer också att sändas ut till alla som anmäler sig.

Program

7.30 Frukost

8.00-8.10 Allmän BIM Alliance information - Mårten Lindström, BIM Alliance

8.10-8.25 Information om SBUF-projektet: ”BIM och digitalisering i små och medelstora entreprenadföretag”- Pontus Bengtson, Plan B

8.25-8.50 Digitalisering vid ombyggnader på Skånes Universitetssjukhus i Malmö, med fokus på skyddsronder - Kerstin Moberg, Peab

8.50-9.00 Summering och avslutning

Valfri fortsättning:
09.15-11.30 Möte för små och medelstora entreprenörsföretag
(samma lokal)

Anmälan

Mötet är avgiftsfritt för medlemmar i BIM Alliance, Installatörsföretagen och Sveriges Byggindustrier. Övriga deltar till ett självkostnadspris på 300 kr + moms.

Namn på organisationen eller företaget du arbetar påDu som inte är medlem i BIM Alliance faktureras 300 kr+moms för ditt deltagande


Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.
Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

I BIM Alliance integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Uppdaterad den