Börjar:
Slutar:
Plats:
Hotel At Six
Ort:
Stockholm

Tillsammans med TECHNIAs partners och kunder kommer du att kunna ta del av de senaste trenderna inom digitalisering och produktutveckling för att minimera spill, korta ledtider och leverera produkter av bättre kvalitet. Dag 2 av PLM Innovation Forum kommer dessutom erbjuda ett dedikerat spår för byggbranschen med talare från till exempel JM och Lehto Group, för att presentera hur byggindustrin kan dra nytta av metoder från andra branscher för att bli mer lönsam och konkurrenskraftig.

I en tid präglad av klimatdebatt, ökad arbetsbelastning och hårdare konkurrens, har det blivit än mer aktuellt att effektivisera sina processer. Med detta i åtanke, ser vi fram emot att ses i oktober för att adressera era utmaningar tillsammans.

PLM innovation Forum arrangeras av TECHNIA, ett kunskapsföretag inom Product Lifecycle Management (PLM) och global partner till Dassault Systèmes. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart samhälle genom att främja innovation, kreativitet och lönsamhet.

För mer information och anmälan, besök gärna www.plmif.org.

Uppdaterad den