Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium

Välkommen till den första workshoppen i projektet "Nationell standardiseringsstrategin för digital samhällsbyggnadsinformation" inom Smart Built Environment.

Vad innebär det att vara med i Referensgruppen?

Att vara med i referensgruppen innebär att du får material utskickat till dig samt blir inbjuden på workshops. Att vara med i referensgruppen innebär en möjlighet att påverka prioriteringen av standardiseringsarbetet för digital samhällsbyggnadsinformation

Projektet arbetar med att utveckla ett fundament för hur Sverige ska arbeta med standardisering för digital samhällsbyggnadsinformation. Arbetet pågår fram till mitten av 2021 och resultat från projektet kommuniceras löpande.

Inom projektet genomförs ett antal workshops med dem som anmäler sitt intresse och önskemålet är att ha en referensgrupp med bred representation från branschen. Det krävs inga förkunskaper kring standarder eller hur dessa utvecklas för att delta. Deltagarna får däremot gärna ha en god kunskap om branschen och kunna dela med sig av sin kunskap om vilka informationsflöde som är mer prioriterade än andra.

Läs gärna mer om projektet Nationell standardiseringsstrategin för digital samhällsbyggnadsinformation och kontakta projektledare Pontus Bengtson, 0709-10 82 95 om du har frågor.

Anmälan

Att vara med i referensgruppen innebär att du får material utskickat till dig samt blir inbjuden på workshops. Att vara med i referensgruppen innebär en möjlighet att påverka prioriteringen av standardiseringsarbetet för digital samhällsbyggnadsinformation.


Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Namn på organisationen eller företaget du arbetar på
Ange särskilda önskemål, eller frågor du har till oss inför webbinariet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget och att jag är synlig på den filmade versionen av webbinariet. Jag godkänner även att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med IQ Samhällsbyggnads integritetspolicy.

Uppdaterad den