Petter Bengtsson från Zynka BIM och Peter Karlsson från Akademiska Hus.
Petter Bengtsson från Zynka BIM och Peter Karlsson från Akademiska Hus.

Fredagan den 1 december var det fullsatt när BIM Alliance gästade Chalmers i Göteborg. Tillsammans med CMB arrangerande vi ett frukostseminarium om hur det är möjligt att driva på utvecklingen inom BIM genom ett gott ledarskap.

Akademiska Hus och Zynka BIM vill skapa mer attraktiva miljöer med digitaliseringens hjälp tillsammans med nya affärsmodeller och intäktsströmmar. Peter Karlsson från Akademiska Hus och Petter Bengtsson från Zynka BIM bjöd in till en diskussion kring hur vi får skalbarhet och nya perspektiv.

Eftersnack om Smart Built Environment

Direkt efter BIM-frukosten arrangerade Smart Built Environment ett seminarium om vad som är på gång inom programmet med projekt, utlysningar och strategier. Deltagarna fick veta med om hur det går till att engagera sig i programmets verksamhet.

Martin Rudberg, professor i bygglogistik vid Linköpings universitet och Ylva Berner, Uppdragsledare, WSP.
Martin Rudberg, professor i bygglogistik vid Linköpings universitet och Ylva Berner, Uppdragsledare, WSP.

Martin Rudberg, professor i bygglogistik vid Linköpings universitet presenterade det nystartade projektet Uppkopplad Byggplats där han är projektledare. Ylva Berner, Uppdragsledare, WSP Sverige, berättade om sitt genomförda projekt Test i byggprojekt som är en del av Smart Built Environment.

Vill du veta mer om Smart Built Environment?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Om Frukost med BIM Alliance

Just nu är det mycket på gång inom digitaliseringen av samhällsbyggnadssektorn och BIM är hett i många sammanhang. Det innebär att det finns många projekt att vara nyfiken på och en hel del att berätta om. Vi vill gärna att du får tillgång till så mycket aktuell information som möjligt om vad som händer inom BIM Alliance och i världen runt omkring oss. Passa på att mingla med nya och gamla kollegor och ta in matnyttig information!
Har ni något intressant på gång inom er verksamhet? Tipsa oss gärna om spännande ämnen som kan passa på en frukost genom att skicka ett e-post till info@bimalliance.se