Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbmöte

Välkommen på möte med Intressentgrupp Anläggning. Intressentgruppen för anläggning har fokus på hur BIM kan utveckla och förbättra processer inom anläggning. Gruppens diskussioner har en bred förankring i anläggningsbranschen genom att deltagare på våra möten kommer från beställare, konsulter, entreprenörer, program- och materialleverantörer.

Agenda

 • 9.00
  Intro och välkomna

 • 9.10
  Anders Aabakken och Eva Gustavsson från Trafikverket Underhåll kommer och berättar om deras utvecklingsprojekt och digitalisering av anläggningen. Anders är Teknik – och Miljöchef på Trafikverket Underhåll.

 • 10.00
  Planering 2021 och 2022. Vilka är våra utmaningar i branschen? Här får vi möjlighet att prata i mindre grupper och ge inspel till den plan vi tillsammans sätter för kommande år.

 • 11.00
  Avslutning

Anmäl dig till mötet

Mötet är öppet för medlemmar i BIM Alliance. Har du frågor om mötet mejla gärna anna.forslund@ramboll.se.

Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Medlemskap


Intressentgrupperna är en medlemsförmån. Du som är nyfiken på BIM Alliance är välkommen att vara med på ett möte innan du bestämmer dig för att gå med och fortsätta i gruppen.Ange särskilda önskemål som är bra för oss att veta om innan mötet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.


Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.
Uppdaterad den