Börjar:
Slutar:
Ort:
Eskilstuna

Den 18 augusti kommer Intressentgrupp Bygg och Installation att göra ett arbetsplatsbesök på Mälardalens Sjukhus i Eskilstuna där NCC bygger en ny modern akutvårdsbyggnad. Projektet går under namnet E62 – Framtidens sjukhus.

Om E62 – Framtidens sjukhus

NCC bygger på uppdrag av Region Sörmland en ny modern akutvårdsbyggnad, E62, som omfattar cirka 45 000 kvadratmeter. Byggnaden uppförs i 9 våningar med anslutning till Mälarsjukhusets äldre delar. E62 kommer bland annat inrymma akutmottagning, intensivvårdsavdelning, 14 operationssalar, 24 uppvakningsplatser, 24 vårdplatser på kvinnokliniken, 10 förlossningssalar samt 15 vårdplatser på neonatalavdelning. E62 ingår i Framtidens sjukhus, ett strategiskt partnersamarbete mellan NCC och Region Sörmland. I projektet ska fyra nybyggnationer samt ett 50-tal om- och tillbyggnadsarbeten utförs vid tre sjukhus i Sörmland; Kullbergska sjukhuset, Nyköpings lasarett och Mälarsjukhuset. Samarbetet inleddes i juni 2015 och beräknas pågår sommaren 2026.

Program

9:30 Rundvandring på sjukhuset

10:30 Presentation av Projektet av VDC ledare på NCC samt produktionsledare/produktionschef

Anmälan

Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Medlemskap


Intressentgrupperna är en medlemsförmån. Du som är nyfiken på BIM Alliance är välkommen att vara med på ett möte innan du bestämmer dig för att gå med och fortsätta i gruppen.Ange särskilda önskemål som är bra för oss att veta om innan mötet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.

Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.