Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium

Onsdagen den 1 mars får vi lyssna till Annina Lehikoinen, CEO buildingSMART Finland och Daniel Söderlindh, Enhetschef Digital Projekthantering på Trafikverket samt Trafikverkets BIM-specialister Arvid Gudmundsson och Victor Garde som berättar om vad som kom upp under den internationella konferensen infraBIM Open som arrangerades i januari i Tampere, Finland.

Välkommen med din anmälan!

Program

Välkommen och aktuellt från BIM AllianceSusanne Nellemann Ek, vd BIM Alliance
Det senaste inom infrastruktur och BIM - utblickVad händer inom IFC standardisering och implementering inom infrastrukturomådet I Finland? Vad gör sektorn och vad gör regeringen?Annina Lehikoinen, CEO buildingSMART Finland

IFC införs stegvis på TrafikverketHur ligger Sverige till i ett internationellt perspektiv?Vad skulle behövas för öka tempot I den utveckling om vi vill se?Daniel Söderlindh, Enhetschef Digital Projekthantering på Trafikverket

Goda exempel på nytta med BIM i projekt och förvaltningVilka goda exempel kan vi ta med oss från infraBIM open i Tampere?

Reflektion och samtal med deltagarnaEfter BIM-frukosten finns möjlighet att stanna för ett reflektion och dialog om dagens tema.

Moderator: Susanne Nellemann Ek, vd BIM Alliance

Anmälan

Anmäl dig här!

Uppdaterad den