Du har väl inte missat att du som medlem i BIM Alliance har rabatt på konferensen Position för digitalt samhällsbyggande 2030 den 19-20 mars 2019?

Direkt till anmälan

Position 2030 är en mötesplats som består av en konferensdel och en utställningsdel där du möter företag, organisationer och kommuner som visar upp digitala lösningar. Kom och inspireras eller var med och ställ ut.

Nu presenteras programmets första två keynote-speakers;

Claudia Olsson och Göran Lindsjö

Framtidsanalytikern Claudia Olsson

Låt teknik- och framtidsexperten Claudia Olsson inspirera dig kring digital transformation, globalisering, framtidstrender och ny teknik. Hon har unik kunskap om morgondagens teknik och hur den påverkar samhället. Claudia Olsson har utsetts till Young Global Leader av World Economic Forum, jobbat som rådgivare åt utrikesdepartementet, skrivit framtidsrapporter åt digitaliserings-kommissionen, arbetat för FN i New York och fördjupat sig i robotik i Sydkorea, bland annat.

AI-experten Göran Lindsjö

Lyssna till Göran Lindsjö när han talar om vad artificiell intelligens betyder för samhällsbyggnadsprocessen idag och framöver, vilken nytta det medför och hur man kommer igång. Göran Lindsjö är en internationell AI-rådgivare bosatt i USA som har startat och drivit flera företag inom AI. Han har tidigare arbetat på Regeringskansliet med styrningsfrågor inom digitalisering av statsförvaltningen.

Position 2030

BIM Alliance är en av medarrangörerna till Position 2030 tillsammans med Föreningen Sveriges Stadsbyggare, Geoforum Sverige, Kartografiska Sällskapet och Samhällsbyggarna.

Vi utlovar ett späckat program med inspirerande många talare. Du kan se hela talarlistan här!

Uppdaterad den