Khoa Dang Ngo, Head Of Digital, Technical University of Denmark

Vi bjuder in till stort intressentgruppsmöte den 17 november! Det är ett möte för alla intressentgrupper där du får chansen att fördjupa dig inom olika ämnen tillsammans med kollegor i sektorn. Även du som inte är med i en intressentgrupp är välkommen att delta!

Danskt prisbelönat byggprojekt med digitala krav i anbud

Vi är glada att kunna presentera Khoa Dang Ngo, Head Of Digital i förvaltningsorganisationen för Technical University of Denmark, som inledningstalare på Stora intressentdagen den 17 november. Han kommer att berätta om projektet DTU Bygning 310 som belönats med både den danska utmärkelsen Årets bygge i specialkategorin "öppen för en uppseendeväckande byggprocess och ett samarbete som kan inspirera hela branschen" och en utmärkelse inom buildingSMART Awards för informationshantering i öppna format.

Byggprojektet Bygning 310 är ett av de första stora projekten som genomförs digitalt fullt ut. Här sker all kommunikation digitalt mellan konsulter, arkitekter, entreprenör, byggherre och användare samt driftorganisationen. Det har också varit ett pilotprojekt för en ny processmodell där DTU som byggherre har lagt den traditionella modellen med byggfaser på hyllan och istället infört en gateway-modell.

Hör Khoa berätta om driftsorganisationens krav på digital tvilling, uppdraget att testa nya arbetssätt samt deras gedigna erfarenheter av att jobba med öppna format.

Intressentgruppernas resultat

Under dagen kan du exempelvis också lyssna till vad BIM Alliance intressentgrupper har jobbat fram under året.

Vi kommer att köra breakouts så du kan själv välja vad du vill höra mer om.

Mer information kommer snart. Men så länge, boka in datumet 17 november!

Uppdaterad den