Alimak är en marknadsledande koncern inom vertikala transportlösningar för bygg och industrisektorn med fokus på att förbättra kundens säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Alimak har ett brett produktprogram av vertikala transportlösningar som hissar, plattformar, servicehissar och lösningar för fasadunderhåll.

Buildsafe är ett mobilt verktyget för byggbolag och byggherrar där hela projektorganisationen rapporterar, följer upp och utvärderar risker. Buildsafe effektiviserar och förenklar säkerhetsarbetet i byggprojekt.

Vossloh är ett av världens ledande företag inom spårväxlar och spårteknik. Vossloh erbjuder heltäckande kompetens och resurser inom allt som rör modern spårteknik från prefabricerade höghastighetsväxlar och skräddarsydda spårsystem till ett fullständigt tillbehörs- och underhållsprogram.

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor med ca 250 medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund och Oslo. Företaget har byggt upp en stark position inom arkitektur, stadsbyggnad, landskap, inredning och produktdesign.

Medlemmar i BIM Alliance

Se vilka företag och organisationer som är medlemmar i BIM Alliance och läs mer om medlemskapet.

Uppdaterad den