Position – för digitalt samhällsbyggande 2030 den 19-20 mars handlar om hur vi skapar en hållbar byggd miljö. Studenter är en självklar målgrupp eftersom de aktivt ska arbeta med förändringen mot ett hållbarare samhällsbygge. Så tipsa gärna studenter i din närhet!

Anmäl dig här

Anmäl dig till studentnätverket och Position 2030

BIM Alliance bjuder in ett antal studenter att delta helt kostnadsfritt på Position 2030. Den 18 mars, kvällen innan konferensen drar igång, startar vi BIM Alliance studentnätverk. Syftet med nätverket är att skapa ett sammanhang för studenter att möta varandra och yrkesverksamma i sektorn, för att utbyta erfarenheter och idéer. Eftersom det är nätverkets första träff finns det stora möjligheter att påverka och komma med förslag på hur du vill att nätverket ska fungera.

Vi har ett begränsat antal platser med fritt inträde till Position 2030. Efter detta går det bra att anmäla sig till en självkostnad om 300 kr, via länken. Att delta vid studentnätverket är så klart helt kostnadsfritt, och vi bjuder på lättare tilltugg och dryck.

Läs mer om anmälan här!

Inbjudan

Inbjudan för spridning och utskrift.