Börjar:
Slutar:
Ort:
Digitalt, eller delta fysiskt på plats i Lilleström i Norge

buildingSMART arbetar med att skapa bättre förutsättningar och visa på nyttan med öppna standarder. BIM Alliance grupp Intressentgrupp buildingSMART har till uppgift att följa och bidra till utvecklingen av IFC och andra buildingSMART-standarder.

Internationell konferens

Under året håller buildingSMART International två större event för att ge projekt möjlighet att visa på hur man har jobbat igenom standarder i olika sammanhang.

Vi ser att det är viktigt att delta på konferenserna för att ta del av pågående standardiseringsprojekt och även att ta del av smarta tillämpningar som är baserade på internationella standarder.

Kostnadsfri digital biljett

BIM Alliance utgör den svenska delen av buildingSMART International och vi vill gärna bjuda dig som BIM Alliancemedlem på en biljett för online-deltagande till den digitala delen av detta event! Om du är intresserad uppge namn, företag och e-post i kommentarsfältet på LinkedIn (senast den 4 september) så ordnar vi med en online-biljett till din e-post inför eventet.

Ansök om en kostnadsfri biljett här >>

Hybrid konferens

Passa på att lära dig mer om hur standarder används i olika länder och skapar värde för byggbranschen över hela världen på buildingSMART International summit! Konferensen buildingSMART International standards summit äger rum den 18 – 21 september i Lilleström, Norge.

Delta för att ta reda på hur du kan både vinna på och bidra till en mer hållbar, produktiv och framåtblickande bransch. Att delta kan även vara ett bra sätt att skapa nätverk både i Norden och internationellt.

Tema för konferensen är ”Digital Products and the openBIM Workflow”
DIGITISE. ANALYSE. ACT

Information & anmälan >>
Konferensen sänds som ett hybridmöte. Du kan alltså välja om du vill delta fysiskt på plats i Lilleström i Norge eller online.