Börjar:
Slutar:
Ort:
Digitalt, eller delta fysiskt på plats i Valencia i Spanien
buildingSMART Summit, våren 2024 i Valencia, Spanien

buildingSMART arbetar med att skapa bättre förutsättningar och visa på nyttan med öppna standarder. BIM Alliance Intressentgrupp buildingSMART har till uppgift att följa och bidra till utvecklingen av IFC och andra buildingSMART-standarder.

Internationell konferens

Under året håller buildingSMART International två större event för att ge projekt möjlighet att visa på hur man har jobbat igenom standarder i olika sammanhang.

Vi ser att det är viktigt att delta på konferenserna för att ta del av pågående standardiseringsprojekt och även att ta del av smarta tillämpningar som är baserade på internationella standarder.

Passa på att lära dig mer om hur standarder används i olika länder och skapar värde för byggbranschen över hela världen på buildingSMART International summit! Konferensen buildingSMART International standards summit äger rum den 12-15 mars i Valencia, Spanien.

Delta för att ta reda på hur du kan både vinna på och bidra till en mer hållbar, produktiv och framåtblickande bransch. Att delta kan även vara ett bra sätt att skapa nätverk både i Norden och internationellt.

Tema för konferensen är “Achieving Sustainability Goals with openBIM”.

Plats för eventet är "Palau de Congressos de València, Valencia, Spain". Konferensen sänds som ett hybridmöte. Du kan alltså välja om du vill delta fysiskt på plats eller online.

Anmälan till event.

Erbjudande till BIM Alliance medlemmar

BIM Alliance utgör den svenska delen av buildingSMART International och vi vill gärna bjuda dig som BIM Alliancemedlem på en biljett för online-deltagande till eventet! Fyll gärna i formuläret för att ansöka om en utbildningscheck om du är intresserad av att delta.