Börjar:
Slutar:
Plats:
Zoom
Ort:
Webbinarium

Vilka digitala metoder jobbar företagen med idag? Vad betyder de nya begreppen i praktiken? Vilka verktyg behöver jag ha koll på? Och framför allt, vad ska jag förbereda mina elever på inför klivet ut i arbetslivet?

Känner du igen dig i frågorna? Då är det läge att du bokar in ”Digitalt samhällsbyggande för yrkeslärare”, en serie med fyra digitala seminarier. Det är avgiftsfritt att delta, och du anmäler dig till de tillfällen som du är intresserad av. Om du missat ett möte kan du enkelt se det i efterhand på webben. Det här det andra tillfället i serien.

Inspiration och lyckade exempel

Under det fjärde mötet i serien får du inspiration av lärare som arbetar med digitalisering i undervisningen. Under webbinariet delar de med sig av tips och goda exempel. I fokus för mötet är också det nätverk för yrkeslärare som vi arbetar med att bygga upp.

Vi vill gärna ha er hjälp med att fylla programmet. Har du en kollega, eller kontakt, som har lyckats riktigt bra med att inkludera digitalisering som en del av utbildningen? Eller sitter du själv inne på kunskap som du vill dela med dig av? Tipsa oss! Skicka ett e-post till Terese Lilliehorn och bidra till det fjärde webbinariet i serien.

Vi arbetar fortfarande med innehållet i programmet, men det går bra att anmäla sig redan nu.

Målgrupp

Webbinarieserien riktar till yrkeslärare på gymnasium och motsvarande utbildningar inom vuxenutbildningen. Du som är intresserad av att veta mer om yrkeslärarnas förutsättningar, eller vill ta del av konkreta exempel och inspiration, är också välkommen att delta.

Yrkeslärarnätverk

I din anmälan kan du ange intresse för att ingå i ett nätverk för yrkeslärare. Syftet med nätverket är att skapa en kontinuerlig förankring mellan lärarkåren och yrkeslivet för att kunna dela information och utvecklingsbehov. Vi berättar mer om nätverket i samband med kallelse till det första mötet.

Arrangörer

Webbinarieserien är ett samarbete mellan Byggbranschens yrkesnämnd (BYN), Elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY), VVS-Branschens yrkesnämnd (VVSYN) och BIM Alliance. Genom mötesserien vill vi synliggöra den digitalisering som pågår i branschen och som berör de yrkesroller som skolorna utbildar till. Genom riktade möten till intresserade yrkeslärare skapas förutsättningar för ett mer utvecklat samarbete mellan branschen och yrkeslärarna.

Anmälan till den 25 november

Det av avgiftsfritt att delta under webbinarieserien.

Ange namn på skola, organisation eller företagKlicka för de nyhetsbrev du är intresserad avHar du övriga medskick, frågor eller kommentarer till arrangörerna?
Jag accepterar att mitt namn, organisation och e-postadress finns med på en deltagarförteckning som används i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget och vid upprättandet av nätverket för yrkeslärare.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Uppdaterad den