MOBA är ett familjeföretag inom maskinstyrning till entreprenadbranschen. De brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning.

Byggnadsfirman Erik Wallin AB är med i Stockholms stora stadsutvecklingsprojekt. De arbetar med förtätning och infills i den centrala stadens utvidgning och jobbar med stadsutveckling och projektutveckling.

Forsen AB är specialiserade på kvalificerad projekt- och byggledning inom hus, anläggning och bostad och arbetar med flera olika genomförandeformer. De är experter på delad entreprenad – det som ibland kallas för Construction Management (CM).

SkyMap Innovations AB är mätspecialister på inom lantmäteri. Genom att tänka mjukvarusystem från start grundar de sin verksamhet runt säkra mjukvarutrender inom web/app, 3D-programmering/visualisering, fotogrammetri, Cloud (SaaS) och GIS.

Infrakit AB är en öppen BIM-molnlösning som är enkel att hantera för alla inblandade i projektet, och tillåter användaren att dela och visa uppdaterad projektdata på alla PC, Mac och mobila enheter.

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB är ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering. Uppdragen varierar från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Foyen är en advokatfirma med spetskompetens inom bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv- och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet samt branschöverskridande affärsjuridik. De har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun med över 90 medarbetare samt en systerbyrå i Oslo, Norge.

Bällsta Byggteknik AB bedriver bygg- och anläggningsverksamhet samt idkar därmed förenlig verksamhet.

Constrera är ett byggföretag som erbjuder byggprojektledning med slimmad overhead, nytänkande processtyrning och förstklassiga medarbetare. För dem är öppenhet och konstruktiv dialog, förutsättningar för lyckade samarbeten och projekt.

Svensk bygglovstjänst AB är Sveriges leverantör av bygglovshandlingar. De tillhandahåller en digital plattform för bygglovsritningar och med hjälp av den plattformen levereras fler än 100 bygglov årligen.

Byggmaterialhandlarna är en bransch-organisation som samlar landets bygg-, järn- och färghandelsföretag. Deras uppdrag är att bevaka byggmaterialbranschen, samordna kunskap och information och tillvarata medlemmarnas intressen samt bistå dem med råd, juridiskt stöd och information.

Sveriges Allmännytta, tidigare SABO, är bransch- och intresseorganisation för fler än 300 allmännyttiga bostadsföretag. De bistår sina medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga aktörer på bostadsmarknaden, och på så sätt gemensamt bidra till en hållbar utveckling: ekonomisk, miljömässig och social.

Uppdaterad den