Börjar:
Slutar:
Ort:
Digitalt

En stor utmaning för många YH-studenter är att hitta praktikplatser (LIA) hos företag som är redo att ta emot och handleda dem. Eftersom praktiken utgör en betydande del av utbildningen, är det avgörande att dessa möjligheter finns tillgängliga för studenterna. Som branschförening vill vi bidra till att bygga broar mellan utbildningar och företag och skapa bättre förutsättningar för både studenter och arbetsgivare att mötas.

Deltagare är Elin Kebert, Expert kompetensförsörjning, Byggföretagen, Therese Andersson, Teamchef Samhällsbyggnad, Nackademin och Nina Spjuth, Utbildningsledare på STI, Stockholms Tekniska Institut. Alla med lång erfarenhet från utbildnings- och branschfrågor.

Vi kommer att diskutera de utmaningar och möjligheter som finns för att säkerställa att samhällsbyggnadsbranschen har tillgång till rätt kompetens, både nu och i framtiden. Hur kan vi skapa attraktiva karriärvägar, vidareutveckla befintliga medarbetare och locka nya talanger till samhällsbyggnad och digitala verktyg som BIM? 

Programmet uppdateras inom kort. 

Anmäl dig här!